Even een berichtje van KeramiekRaku.

Doordat ik met gezondheidsproblemen liep en veel ziekenhuisbezoekjes heb afgelegd is het lange tijd stil geweest rondom KeramiekRaku. Juist toen ik de draad weer op wilde pakken brak ik mijn sleutelbeen, waardoor ik wederom enkele maanden uit de roulatie was. Door dit alles afgelopen jaar niet in Zoutelande gestaan en ook niet meegedaan met de AtelierRoute Huizen.

2018 gaat alles weer goed maken! We beginnen het jaar met een expositie in Galerie Zuid Harskamp.

Binnenkort verschijnt er eindelijk weer een Nieuwsbrief. Wil je die ontvangen, stuur dan via het contactformulier even een berichtje onder vermelding van Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief van KeramiekRaku 06.2016

Onderstaand de Nieuwsbrief 06.2016.Via deze Nieuwsbrief wil ik jullie op de hoogte houden van mijn activiteiten. Veel leesplezier!

Wil je de Nieuwsbrief per mail ontvangen, stuur mij dan even een berichtje. 

 

 

De expositie Fluwels Tulpenland is weer gestopt. Qua expositie was het niet geweldig. Maar door het onderwerp heb ik toch weer leuke dingen kunnen maken, zoals de tulp in baklijst hieronder.

 

 

Expositie Kunst aan de Kust

Zoals al eerder aangegeven ga ik in augustus weer exposeren tijdens de Kunstroute Zoutelande-Meliskerke. De Kunstroute is dit jaar op 18, 19 en 20 augustus. De openingstijden zijn do. 14.00 - 18.00 en vr en za van 11.00 - 18.00 uur. 

Zelf sta ik samen met Christa Cloppenburg, beelden

Marino Pellegrino, olieverf

Bert Koerts, recyclekunst

op Meliskerkseweg 4 in Meliskerke.

Het is een heel mooie locatie waar wij staan, een mooie goed onderhouden tuin, dus zeker een bezoekje waard.

We hopen maar dat de weergoden ons mee zitten, want daar valt en staat een evenement als dit toch echt mee.

 

 

 

Vanaf 15 april 2016 is er werk van mij te zien en te koop bij Galerie Kriegershof Laarstraat 43, Zutphen, tel.nr. 06 23467824, geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 - 17.00 uur.

De Cochin Krielkip zoals je kunt zien hierboven  staat te koop bij deze galerie.

 

Ook zijn er nog wat katten gebracht die je hiernaast kunt zien.

Buiten deze kleine katjes zijn er ook wat grotere exemplaren te koop. De prijzen variëren van 12,50 tot 95,00.

 


 

Het beeld in opdracht

Zoals in de vorige Nieuwsbrief geschreven had ik een opdracht gekregen een beeld te maken als huwelijkskado.

Het beeld is tot stand gekomen waarbij steeds een zeer nauw overleg met de opdrachtgeefster heeft plaats gevonden. Zie de foto hiernaast.

Inmiddels heeft het beeld een mooi plaatsje gevonden in het huis van de bruid en bruidegom die hebben aangegeven er erg blij mee te zijn. 

 

 

Uiteraard heb ik tussentijds niet stil gezeten. Het beeld in opdracht bracht mij op nieuwe ideeën, vanwege de kleur van de klei. Dus.... werden er Afrikaanse vrouwen gemaakt en African Ladies. Ook voor mij weer een ontdekking. Er is zo veel te doen in klei .... en met klei.